iwiw Frekvenciák keletkezése

2011. október 18., kedd

Frekvenciák keletkezése

A tudatunk tartózkodási szintjénél alacsonyabban fekvő tudatelemek, élményegységek mennyiségileg frekvenciaként érzékelhetőek. Ez az idő megjelenésének következménye. A frekvenciákat nevezhetjük a tudat "energiamintázatá"-nak, mennyiségi megnyilvánulásának is. Ha mindez igaz, akkor az, hogy milyen frekvencián rezgünk, attól függ, mennyi a múltból hozott élmények pontos ismerete. Minél többet tudsz, annál magasabb frekvencián rezegsz!

A Kozmikus szinten mivel több mindent látunk a tudatunkból, az idő a tudattartalmak átrendeződése miatt egyszerűsödik. Fentről nézve a fejlődés más értelemben és a Kozmikus Idő ütemében folyik. Megfigyelhetjük, hogy a memóriasíkok három egymáshoz nem kapcsolódó dimenziókból állnak, ezeket Akashának nevezik.

A tudatformát képező tudatszinteken háromdimenziós lények, entitások is megtalálhatók, amelyek ugyan más téridőben, de hozzánk hasonlóan képesek megnyilvánulásra (pl. "mozogni"). Ne keverjük össze az entitás és a tudatforma fogalmát! Ha valaki pl. fizikai testben inkarnálódott, entitásként csak a fizikai szinten tartózkodhat. Van ugyan asztrális tudata az asztrálsíkon, és van Kozmikus Tudata, de ez egyik sem entitás, hanem tudatforma. Ha meghal, a fizikai szintről eltávozik, anyagi testét elveszíti, és az asztrálsíkon entitásként létezik tovább. Ha befejezte karmikus ciklusát, vagyis többször nem inkarnálódik, Fénylényként él tovább, amely szintén entitás. Entitásként valaki tehát csak egyetlen síkon tartózkodhat, míg magasabb tudatformái törvényszerűen léteznek a felsőbb síkokon is. Azt, hogy valaki mely síkon tartózkodik, mint entitás, fejlettsége határozza meg: minél fejlettebb, annál magasabban van.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Az Alkotmánybíróság döntése értelmében az oldal kezelője akkor is felelős a kommentekben elkövetett jogsértésekért, ha azokról az adott pillanatban még nem is tud, ezért a hozzászólások csak moderálás után jelennek meg.

Rólunk

Ha talán valami olyat vársz, amit te magad sem tudsz megmagyarázni, hiszed, hogy eljöhet a változás, de kevés a tény, amire alapozhatsz? A sok kérdésre, válaszok helyett, újabb kérdéseket kapsz? Hidd el, nem vagy egyedül! Gondolkodj velünk olyan témákban, amelyek tágítják tudatod! Szeretettel várunk!

Könyv ajánló

  • Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titka I-II
  • Balogh Béla - A végső valóság
  • Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata
  • Zecharia Sitchin - A tizenkettedik bolygó
  • Zecharia Sitchin - Az Istenek városai
  • Zecharia Sitchin - Dimenziókapu
  • David R. Hawkins - Erő vs. erő
  • David R. Hawkins - A valódi ÉN hatalma
  • A hetedik pecsét feltörése

Népszerű bejegyzések