iwiw A harmadik és negyedik dimenzió

2011. október 17., hétfő

A harmadik és negyedik dimenzió

Mi a saját kis világunkat 3 dimenzióban látjuk. Ez ugye bár könnyen felfogható számunkra. Mi, 3 koordinátából meg tudunk határozni egy pontot a térben. Ezek jelölése általában Y, X, és Z. Pl.: el tudunk készíteni egy dobozt, ha ismerjük a hosszúságát, a szélességét, és a magasságát. De vannak élőlények, melyek számára ez nem ilyen egyértelmű. Igaz, hogy az általunk ismert élőlények legnagyobb része képes a 3. térdimenzióban való tájékozódásra, ez mégsem igaz minden élőlényre. Ilyen Pl.: az íjhal. Ez a halfajta ugyanis nem képes a tájékozódni a 3. térdimenzióban. Még mi meg tudjuk állapítani a test magasságát, és vízszintes irányú kiterjedését, ő ezzel szemben nem képes erre, Csak a vonalat, az 1. dimenziót ismeri. Hát igen ez elég furcsa, de így van. Gyakorlatilag csak egy vonal mentén képes mozogni magától. Hogy miért? Azért mert csak egy egyensúly érzékelő járata van, míg az embereknek 3 db egymásra merőleges egyensúlyi szerve van a fülében. Az íjhalnak csak egy van. Ő csak az első dimenziót ismeri. Ennek következtében csak az előre illetve hátra fogalma ismert számukra. A japán egérnek kettő egymásra merőleges egyensúly érzékelő szerv van a fülében. Mit gondoltok hány térdimenziót tud max. felfogni? Kettőt. A japán egér csak a sík fogalmát ismeri. Tehát nem tud átugrani egy olyan magas objektumot, amit pedig fizikai, és testi felépítése megengedhetővé tenne. Számára a magasság felfoghatatlan. Egyszerűen nem érti, hogy lehetne azt átugrani, számára az egy áthatolhatatlan fal. Lehet, hogy számunkra eme állatok nevetségesnek és primitívnek tűnnek, de tény, hogy valószínűleg létezik negyedik dimenzió is.

Mi van akkor, ha a következő dimenzió nem térbeli, hanem tudatbeli, ahol eddigi ismereteinket felhasználva az anyagról, képesek leszünk a cselekmény kivitelezésére, anélkül hogy legyártanánk, megteremtjük? Ahogyan most is először gondolatban jelenik meg a tervezett tárgy gyártása, de ahhoz hogy kézzel fogható legyen, fizikai munkát kell végeznünk, ahogyan azt a 3D-s világunk megkívánja.

Ilyen tudás birtokában, viszont tudatában kell lennünk, hogy nincsen rossz, mert bárki képes megteremteni bármit, amire szüksége van, és nem többet, se kevesebbet. Értelmét veszti a tulajdon és az érték fogalma, ami megkülönbözteti az embert a másiktól. Amit a 3D-ben, folyamatnak élünk meg, az a 4D-ben, azonnali, végcélként beteljesülő, eseménynek számít. ...

Az ember a tudat fényében nézi a világot, hogy megtapasztalja a tárgyakat. Amikor ugyanazt a fényt önmagára fordítja, akkor az így keleztkezõ önismeret minden tettet és cselekedetet megvilágosít. A tudat ekkor határtalanná, szabaddá és minden teremtés forrásává válik. A tapasztalót már nem homályosítja el amit tapasztal. A tudat megszűnik a gondolat és érzékelés szolgájának lenni és önmaga kormányzójává válik. Bármilyen vágy, amely ennek az önismeretnek az állapotából indul ki úgy teljesül, hogy bármiféle ellenállásba ütközne.

Kollektív tudat:

1. Ez a tudat-mező, mátrix nem egy halászháló odakinn, a fejünk felett, hanem az Univerzum maga: mi is ebből állunk, ez tart össze, és bármit, amire ránézünk.

2. Ennek a mezőnek a szerkezete, minősége megváltoztatható! Pl.: az emberi tudat megváltoztathatja ennek a mezőnek a szerkezetét: az "anyag" (DNS) információja megváltoztatható (sejtemlékezés=vízkristályok átalakulása). Az érzelmeink, gondolataink programozzák, megváltoztatják, átalakítják ezt a mezőt - a tudatunkat is.

Ezt igazolja a Princeton Egyetem GSP (Global Consciousness Project - Globális Tudatosság) kísérlete, amikor felkértek több 1000 embert, hogy koncentráljanak a "békére", bármilyen formában... a komputerekkel pedig azt detektálták, hogy megváltozott az erőtér szerkezete...mégpedig olyan formában, mintha már létrejött volna a béke... vagyis a "sok tudat" átalakította a kollektív tudatod, a mezőt, mátrixot.

Vagyis egy döntésünkkel, megváltoztathatjuk a történéseket, amik a testünkön kívül, vagy belül zajlanak! Ezt a számtalan spontán gyógyulás is megmutatta. És erről szól a Dr. Hamer-féle "Új Medicina", ami lélek-agy-szerv szinten szemléli az embert. (A lélekben bekövetkezett változás, konfliktus nyomot hagy az agyban /CT-felvételeken körkörös elváltozások/, ez pedig, ha tartós, elváltozást okoz a szervben. Ez a betegség, és ezt feloldva, visszafelé is lejátszhatja a tudat: ez pedig a gyógyulás!)

Tehát: létezik ez a tudat(morfogenetikus)-mező, "isteni mátrix", kollektív tudat, stb.:

1. Minden egyes lény tudata képes ezt megváltoztatni: ami úgy jelentkezik, hogy először a lény tudatában beállt változás a saját testében hat! (lsd. Új Medicina, spontán gyógyulások, stb.) Aztán lesz észlelhető ez a programozás a "nagy mezőben" is.

2. A csodás: bármilyen változás, amit egy lény előidéz ebben a tudat-mezőben, azonnal megjelenik és más lények számára is hozzáférhető lesz! (“Pillangó-effektus”, ami a hatást illeti.)

De a legfontosabb ami ebből következik: ismerjük, hogy a nagy felemelkedettek (Hermész, Buddha, Jézus, stb.) műve nem múlt el nyomtalanul: a tanítások szerint minden egyes lény felemelkedése, megszabadulása megkönnyíti az utat a többiek előtt! Hát ezért! Minden ilyen forradalmi átalakítás bevésődött ebbe a tudat-mezőbe, ami elérhető mások számára is, akik szintén a tudatukat, valóságukat olyan állapotba hozzák. Akkor a két valóság, tudat-mező EGYbe ér, EGY lesz: a lény maga lesz Minden Mindenekben.

Talán megszűnik az ok-okozat összefüggés?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

íjhal

Nobody írta...

Köszönjük, javítottuk!

MAGnes-MAGia írta...

Kérded: "Talán megszűnik az ok-okozat összefüggés?"

Amíg mi magunk is a legfőbb Világmindenség teremtő tudatának részeiként létezhetünk csak, addig része vagyunk az általa teremtett kauzalitásnak.

Megjegyzés küldése

Az Alkotmánybíróság döntése értelmében az oldal kezelője akkor is felelős a kommentekben elkövetett jogsértésekért, ha azokról az adott pillanatban még nem is tud, ezért a hozzászólások csak moderálás után jelennek meg.

Rólunk

Ha talán valami olyat vársz, amit te magad sem tudsz megmagyarázni, hiszed, hogy eljöhet a változás, de kevés a tény, amire alapozhatsz? A sok kérdésre, válaszok helyett, újabb kérdéseket kapsz? Hidd el, nem vagy egyedül! Gondolkodj velünk olyan témákban, amelyek tágítják tudatod! Szeretettel várunk!

Könyv ajánló

  • Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titka I-II
  • Balogh Béla - A végső valóság
  • Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata
  • Zecharia Sitchin - A tizenkettedik bolygó
  • Zecharia Sitchin - Az Istenek városai
  • Zecharia Sitchin - Dimenziókapu
  • David R. Hawkins - Erő vs. erő
  • David R. Hawkins - A valódi ÉN hatalma
  • A hetedik pecsét feltörése

Népszerű bejegyzések