iwiw Figyelemelterelés

2011. november 9., szerda

Figyelemelterelés

Be kell látnunk a figyelemelterelés az embereknél tökéletesen működik. Már egy előző bejegyzésben utaltam rá, hogy a meglévő rendszer legújabb harcát, nem fegyverekkel, világháború formájában vívja ellenségei ellen, vagyis azok ellen, akik nem szolgálják megfelelően a rendszert, a nép ellen, hanem már az élelmiszeripar teljes kézben tartásával képesek befolyásolni a világ populációjának számát. A bunkereket (Denver....) biztosan nem egy bekövetkezhető külső katasztrófa ellen építik, mert lássuk be, attól hogy x méter mélyen a sziklákba, vagy a földbe vájva megmenekülhet az emberiség a reá váró természeti katasztrófától, igen kicsi az esélye. Ezek a bunkerek szerintem inkább a tökéletes, egészséges élelmiszerek fennmaradását biztosítják, sajnos csak azok számára, akik az ő csoportjaikhoz tartoznak. És legtöbben nem ehhez a csoporthoz tartozunk.

Denver nemzetközi repülőtér
A mi kis országunkban idén kerül bevezetésre a hamburger adó. Mit is takar pontosan? Ha van elég pénzed, megvásárolhatod azokat az élelmiszereket, amiket szeretnél, ha nincs elég pénzed, kénytelen vagy azokat megvenni, amiket a rendszer úgy tartja, hogy ez is elég neked. És ez nem csak nálunk történik. Mindezt Amerikában a "codex alimentarius" törvénybeiktatásával érik el. Ez kimondja, hogy az elit megszerezhet vagy bezárhat minden vitamin és táplálék kiegészítőket gyártó céget. Így sikerülhet az emberek étrendjébe csempészni különböző halálos toxinokat, amivel szépen lassan a népesség csökkentését érhetik el. És azét a népét, akire nincs szüksége. A levegőbe juttatott vegyszerek permetezésével a vízbe adagolt fluoriddal, mindezt megtehetik úgy, hogy az átlagember ennek tudatában lenne. Célja lehet, hogy az emberek a rendszer által üzemeltetett városokba tömörüljenek, így kiszolgáltatottá téve őket, megszakítva a kapcsolatot a természettel. Ha a nyugati "fejlett" világ annyira segíteni akar a világ nemzetein, akkor azt miért csak bizonyos nemzetekkel teszi? És ezek mindig olyan országok, ahol a diktatúra alól akarják megmenteni a népet, de mint tudjuk az adott terület, valamilyen természeti kincsben gazdag. Miért nem segítünk azokon az afrikai országokon is, akiknek nincs semmijük? Hát pont ezért. Ez a rendszer nem arról szól! Amíg elterelik figyelmünket adókkal, szexel, bűnözéssel, média propagandákkal, sporttal, celeb hírekkel, divattal, terrorizmussal, külsőségekkel, háborúkkal, globális felmelegedéssel, és a tv-el, addig ők tökéletesen kivitelezhetik tervüket. Ne higgyünk ezeknek a dolgoknak, nem ezek tesznek minket emberré! Ha valami igaz, csak addig tartható, amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét. Lássunk a sorok közé, vegyük kezünkbe a jövőnket! Ne engedjük, hogy eltereljék a figyelmünket a valóságról!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Az Alkotmánybíróság döntése értelmében az oldal kezelője akkor is felelős a kommentekben elkövetett jogsértésekért, ha azokról az adott pillanatban még nem is tud, ezért a hozzászólások csak moderálás után jelennek meg.

Rólunk

Ha talán valami olyat vársz, amit te magad sem tudsz megmagyarázni, hiszed, hogy eljöhet a változás, de kevés a tény, amire alapozhatsz? A sok kérdésre, válaszok helyett, újabb kérdéseket kapsz? Hidd el, nem vagy egyedül! Gondolkodj velünk olyan témákban, amelyek tágítják tudatod! Szeretettel várunk!

Könyv ajánló

  • Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titka I-II
  • Balogh Béla - A végső valóság
  • Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata
  • Zecharia Sitchin - A tizenkettedik bolygó
  • Zecharia Sitchin - Az Istenek városai
  • Zecharia Sitchin - Dimenziókapu
  • David R. Hawkins - Erő vs. erő
  • David R. Hawkins - A valódi ÉN hatalma
  • A hetedik pecsét feltörése

Népszerű bejegyzések