iwiw Ron Paul: "Mi lenne, ha..."

2011. december 2., péntek

Ron Paul: "Mi lenne, ha..."

Akár egyik blog olvasónk is lehetne, nem valószínű hogy az, de tevékenykedése mindenképpen figyelemreméltó számunkra.

Ronald Earnest Paul (Pittsburgh,      Pennsylvania, 1935. 08. 20.), az Egyesült Államok képviselőházának tagja Texas állam 14. választókerületének képviselőjeként. Texasi libertariánus orvos, politikus. Paul három ízben is részt vett az elnökválasztási küzdelemben. Az 1988-as választáson a Libertáriánus Párt jelöltje volt, 2008-ban pedig sikertelenül pályázott a republikánus elnökjelöltségre. 2011. május 13-án bejelentette, hogy a 2012-es elnökválasztáson is megpályázza a republikánus elnökjelöltséget. A következő elnökválasztáson ismét harcba száll a republikánus jelöltségért. A Tea Party mozgalom névadója ellenzi az Amerikai Egyesült Államok katonai szerepvállalását, visszaállítaná a dollár aranyfedezetét és megszüntetné a szövetségi jegybankot (FED).

"Vissza akarjuk kapni szabadságunkat!" - hirdette meg programját. "Mi lenne ha..." beszéde kiveri az ellenzék biztosítékait, és megpróbálják a süllyesztőbe rakni, de ha a hírek igazak, az emberek szavazatai alapján az elnökválasztás-jelölt vitákban óriási fölénnyel, 60%-al vezet, míg a többiek 15-20%-on állnak. Sokan Amerika utolsó reménysugarának tartják, de mivel teljesen szembe ment az szabadkőműves elittel, a bankár irányítókkal, nem biztos, hogy el is jut a céljáig... Olyan dolgokat mond ki beszédében, amit ezidáig még soha senki. Mindent feltár, amit eddig "bemosott" a hivatalos politika az összeesküvés elméletek kategóriájába. Célja a Status Quo felszámolása, felhívni az emberek figyelmét, hogy a bebetonozott két oldal mögött ugyanazok az érdekcsoportok állnak.

Kívánjuk neki, hogy elérje céljait, és felnyissa az emberek tudatát, hogy a változás szükséges, és ennek elindítója a legmegfelelőbb helyen tartózkodik jelen pillanatban. Amennyiben személyét nem sikerül elhalványítani, példáját követve meghozhatja a várt változást egy élhető, boldogabb jövő felé.


Ron Paul: "Mi lenne, ha..." (3:19)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Az Alkotmánybíróság döntése értelmében az oldal kezelője akkor is felelős a kommentekben elkövetett jogsértésekért, ha azokról az adott pillanatban még nem is tud, ezért a hozzászólások csak moderálás után jelennek meg.

Rólunk

Ha talán valami olyat vársz, amit te magad sem tudsz megmagyarázni, hiszed, hogy eljöhet a változás, de kevés a tény, amire alapozhatsz? A sok kérdésre, válaszok helyett, újabb kérdéseket kapsz? Hidd el, nem vagy egyedül! Gondolkodj velünk olyan témákban, amelyek tágítják tudatod! Szeretettel várunk!

Könyv ajánló

  • Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titka I-II
  • Balogh Béla - A végső valóság
  • Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata
  • Zecharia Sitchin - A tizenkettedik bolygó
  • Zecharia Sitchin - Az Istenek városai
  • Zecharia Sitchin - Dimenziókapu
  • David R. Hawkins - Erő vs. erő
  • David R. Hawkins - A valódi ÉN hatalma
  • A hetedik pecsét feltörése

Népszerű bejegyzések